Skovgaarden

Ligger i et meget naturskønt område med nærhed til byen og kollektive trafikmuligheder. Ligger lige op ad indfaldsvejen fra syd til Hjørring. Gode muligheder for udendørs aktiviteter og med lukket gårdhave og nabo til Bagterp plantage.

Skovgaarden er oprindeligt opført i 1959. Af det oprindelig Skovgaarden er kun administrationsfløjen tilbage i en moderniseret form. 2 afdelinger med 20 boliger ialt, er opført i 1996/97 og 3 afdelinger med 28 boliger i alt er opført i 2007/2008.
Der er efter ombygningen ingen ægtepar boliger.
Der er et demensafsnit med 8 boliger og et afsnit med 9midlertidige pladser og 1 rullende aflastningsplads.

Ønsker du at være frivillig ved ældrecentret, kan du læse mere her

Mail til afdelingsleder, John Larsen

Beboer- og pårørenderåd

Vedtægter for Beboer og Pårørenderåd 2018

Formand:

Bent Knudsen

Næstformand:
Tove Ydesen

Medlemmer:
Bent Lauritsen
Inge Johansen
Anne Grethe Kræmmergård

Personalerepræsentant:
Else Christensen

Afdelingsleder:
John Larsen

Boliger

Boligerne fra 96/97 er ca. 45 m2 og boligerne fra 07/08 er ca. 50 m2. Indeholder tekøkken, stue og badeværelse.Der er spisestue og opholdsstue i fællesarealerne.

Hverdagen på Skovgaarden

Skovgaarden har mange aktiviteter hver uge. Der laves en månedsplan over aktiviteterne. Skovgaarden har ekstra meget underholdning / aktivitet i en 10 års periode p.g.a af en stor arv. Der er f.eks.: Underholdning af kendte kunstnere, udflugter med forplejning, små busture i egen bus, køreture med dobbelt cykel eller, dobbelt el-crosser, sang, musik, banko, mandagsbar en gang om måneden (i egen café), brunch arrangementer ca. en gang i kvartalet, grill aktiviteter om sommeren og helstegt pattegris, der er forårsfest, høstfest og julefrokost, pølsevogn, hestevognstur, besøg af lokale dagplejebørn, IT-café 1 gang ugentligt

 

Velkommen på Skovgaarden

Her kan du læse velkomstfolder for beboere

Velkomstfolder