Vesterlund

Ældrecenteret Vesterlund ligger i udkanten af Hjørring i Vestby, hvor der er blevet by fornyet gennem de sidste år. Vi bor med Lundergård skolen som nærmeste nabo, og indkøbs muligheder i gå afstand. Bussen holder lige ud for Vesterlund, så der er mulighed for transport til og fra Vesterlund.

Vesterlund blev oprindeligt bygget i 1978. I 2002 begyndte man renovering af Vesterlund, og udvidede med yderligere 14 lejligheder. I 2010 stod det nye Vesterlund klar med i alt 56 lejligheder fordelt på 5 enheder.

2 af enhederne er skærmede enheder med plads til 9 beboere i hver. I de 3 enheder bor der fra 12-14 beboere.

Hvis man flytter ind som ægtepar får man 2 lejligheder.


Vesterlund er et alsidigt ældrecenter med en god stemning og en rar atmosfære, hvor der er en hverdag som er præget af, at beboere og medarbejdere kommer tæt på hinanden – Vi forsøger at skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære for dig og din familie, man kan deltage i fællesskabet og man kan trække tilbage og nyde privatlivet. Vi vægter højt, at du bliver mødt med respekt for din livshistorie, og at dine individuelle behov og ressourcer bliver tilgodeset bedst muligt. For os er det en selvfølge at være imødekommende og give dig den bedste service hver dag.

Følg med på vores Ældrecenter Vesterlunds Facebook-side - klik her

Ønsker du at være frivillig ved ældrecentret, kan du læse mere her

Mail til afdelingsleder Maria Larsen

Beboer- og pårørenderåd

Vedtægter for Beboer- og pårørenderåd 2018

Formand:

Karsten Pedersen
Email: mmkchp@gmail.com

Næstformand:
Bent Pedersen

Personalerepræsentant:

Suppleanter:
Ingen

Afdelingsleder:
Maria Larsen
Email: maria.larsen@hjoerring.dk

Øvrige medlemmer:
Anette Bertelsen, Datter af Åse Bertelsen

Boliger

Plejeboligerne er indrettet med soveværelse, stue, badeværelse og lille tekøkken. Derudover er der til hver bolig tilknyttet en lille terrasse med egen udgang. De skærmede plejeboliger er stue og soveværelse i et rum. Boligerne er ikke møbleret det skal man selv sørge for. I hver enhed er der et fælles køkken/opholdsrum, indrettet med spiseplads og flere hygge/fjernsyns kroge, her er der også adgang til fælles terrasser/have.

 

 

Hverdagen på Vesterlund

På Vesterlund sker der flere forskellige aktiviteter året rundt. Hver fredag har vi en hyggegruppe, hvor alle der har lyst, kan komme. Enten for at være kreativ eller for at få en sludder og nyde en kop kaffe. Vi har zumba hver 2. onsdag, hvor alle kan deltage, og her er der garanti for at alle for rørt, i hvert fald lattermusklen. Vi har banko og gudstjeneste, forskellige musik og sangarrangementer. Vi har besøg af folkedansere og andre grupper som underholder. Vi har besøg fra skolen og børnehaven. Vi har arrangementer der følger året, julefrokost, høstfest, sommerfest osv. Til de fleste af vores arrangementer inviterer vi pårørende med. Vi har mange frivillige som enten byder en cykeltur på en af vores 3 rickshaw cykler, eller inviterer til en tur på stranden for at se solnedgangen.

 

Velkommen på Vesterlund

Her kan du læse velkomstfolder for beboere

Velkomstfolder