Vikingbanke

Vikingbanke ligger i Hirtshals på en stille blindvej med udsigt udover færgehavnen. Fra vores opholdstue ”Solstuen” kan vi nyde udsigten af det vekselende liv på havnen. Denne udsigt kan også nydes fra terrasser ved spisestuerne både i stueetagen og 1. sal. Vikingbanke har forskellige udeomåder således at der er mulighed for at finde lidt læ for blæsten.

Vikingbanke er opført i 2003 med 24 boliger fordelt på 2 etager. I 2015 sammenbygges Vikingbanke med nabo huset, Udsigten, hvor der er indrettet 6 demensboliger.

Lejlighederne på de 2 etager er et-værelses plejeboliger.
Lejlighederne i demensafdelingen er to-værelses plejeboliger.
Hver afdeling har stor spisestue med havudsigt og terrasse.
Stort fællesrum til fri afbenyttelse på 1. sal.

Vikingbanke er et levende hus, som emmer af hygge, nærvær, samvær og empati.
Den ældre har et indholdsrigt hverdagsliv og oplever god og kærlig pleje.

Er du til frisk havluft, gode oplevelser inde og ude, samt en stille hyggestund, så vælg Vikingbanke som dit ældrecenter. 

Ønsker du at være frivillig ved ældrecentret, kan du læse mere her

Mail til afdelingsleder, Susanne Ottesen

Boliger

Alle boliger indeholder stue med tekøkken, soveværelse og badeværelse. Stuen og soveværelset er adskilt af en flytbar væg (skabe) som kan flyttes ved behov. I Udsigten kan væggen ikke flyttes. I alle 3 afdelinger er der fælles spise og opholdsrum med eget anretter køkken

Hverdagen på Vikingbanke

Vi har aktiviteter om formiddagen som kan være banko, gymnastik, sang, hygge, bagning, syltning m.m. Vi får hjælp af frivillige til vores aktiviteter. Vi har ”Vikingbankes Venner” som har skaffet os en bus og som skaffer penge så vi kan holde bussen kørende. Gennem året holder vi forskellige sammenkomster efter årstiden og højtider.

Velkommen på Vikingbanke

Her kan du læse velkomstfolder fra Vikingbanke

Velkomstfolder