Lynggården

Lynggården ligger i Hirtshals tæt på skov, havnen og stranden. Det ligger i gåafstand til indkøb og togstationen. Hirtshals er en meget aktiv fiskerby hvor der er mange forskellige arrangementer i løbet af året, så som naturmødet, fiskefestival, musik under trappen, besøg i museumshaven osv. Nordsømuseet ligger lige rundt om hjørnet som vi har mulighed for at besøge.

Lynggården er bygget i 1956 og har været under løbende renovation og fremstår lyst og venligt både i boligerne og i fællesarealerne.

Lynggården er delt i to afdelinger hvor stuen er Rehabiliteringspladser for 20 borgere og 1. sal er der 17 plejeboliger for fastboende.

I fællesarealer er der spisestue på hver afdeling, hvor alle mødes og spiser deres hovedmåltider der ud over er der er tv-stue og hygge kroge på gangene.

Ønsker du at være frivillig ved ældrecentret, kan du læse mere her

Mail til afdelingsleder for plejeboliger, Irene Mikkelsen Mail til afdelingsleder for rehabiliteringspladser, Astrid Boel

 

Beboer- og pårørenderåd

Vedtægter for Beboer- og pårørenderåd 2018

Formand:
Jane Hansen
E-mail: jane.hansen9850@gmail.com

Beboerrepræsentant:

Medlemmer:
Anette Høgh Pedersen
Ebba Nielsen

Medarbejderrepræsentant:
Helle Søndergaard E-mail: helle.soendergaard@hjoerring.dk

Afdelingsleder:
Irene Mikkelsen E-mail: irene.mikkelsen@hjoerring.dk
Tlf.: 72 33 51 41

Boliger

Boligerne på Lynggården er i størrelse ca. 62-74 kvm. og er alle 2-værlset hvor der er plads til besøg af familien. Alle boliger har et lille køkkenalrum og eget badeværelse og særskilt soveværelse. Der er egen entre med indgang til køkkenalrummet hvor der er adgang direkte til stuen. Der er en fantastisk udsigt fra boligerne da de alle ligger på første sal. Vi har elevator i begge afdelinger. Der er en fælles gårdhave til fri afbenyttelse for beboerne, hvor der er frugttræer, blomster og en terrasse man kan sidde og nyde sin kaffe på.

 

Hverdagen på Lynggården

Vi tilbyder ugentlige aktiviteter så som boldspil, banko, gudstjenester og udflugter ud af huset til f.eks. zoo og indkøbscenter. Vi holder flere fester i løbet af året som skt. Hans, oktoberfest, grillfest, nytårskur og lignende hvor pårørende bliver inviteret med. Vi har julemarked hver år 2. søndag i december hvor der er masser af slagsboder fra udefra kommende sælgere af håndværk og håndarbejde. Der bliver også solgt lækkerier fra cafeen og Amerikansk lotteri hvor overskuddet går til Lynggårdens beboere.

Rehabiliteringsophold på Lynggården

Her kan du læse mere om Rehabiliteringsophold på Lynggården

Informationspjece

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Her kan du finde Lynggårdens smiley fra Fødevarestyrelsen

Lynggården 1. sal 

Velkommen til Lynggården

Her kan du læse velkomstfolder for beboere

Velkomstfolder