Smedegården ligger midt i Bindslev by.

Der er 18 lejligheder fordelt på 1. og 2. sal samt i ”Smedefløjen” Der er en stor lys fælles spisestue, med et nyt køkken. Der er en hyggestue med adgang til stor terrasse med udsigt over haven. I haven er der mange blomster, som forsyner huset med friske blomster dagligt.

I begyndelsen af 1930’erne nærmest forærede „Smed-Jens“ sin ejendom i Bindslev til kommunen, med henblik på at indrette denne til alderdomshjem.

Smedegården består i dag af 18 plejehjems boliger.

I stueplan er der 4 èt rums lejligheder beliggende i „Smedefløjen“, fællesarealer, dagligstue, aktivitetsklubbens lokaler og kontorer for sygeplejersker, administrative medarbejder, sosu-personale og leder. 1. sal er indrettet med 7 store lyse ét- og to rums lejligheder og 2. sal er ligeledes indrettet med 7 store lyse ét og to rums lejligheder

Personalet på Smedegården har til hensigt at skabe så hjemlige forhold som muligt.

Du har mulighed for at benytte dagligstuen og hyggekrogen ved indgangspartiet, alt efter behov og lyst.Du har også mulighed for, efter aftale at anvende aktivitetsklubbens lokale, hvis du skal have mange gæster.

Den store lyse dagligstue er Smedegårdens naturlige samlingssted med fælles socialt samvær omkring måltiderne, fjernsynshygge eller andre aktiviteter.

Kontakt

Jeanett Vestergaard Bedsted

Afdelingsleder
Tlf.: 4122  5358

Kontakt

Smedegården

Nørrebro 36
9881 Bindslev
Tlf. 7233 5310

EAN nr. 5798003567709
CVR nr. 29189382